maandag 12 augustus 2013

Dapper mannetje dat je d'r bent

Na een gezellige zondagmiddag bij mijn moeder en oma op bezoek (ja, lekker burgerlijk) liep ik met A. in de kinderwagen naar huis. Mijn huis staat op de looproute van het FC Groningen stadion naar het Centraal Station en het lot wilde dat ik net na afloop van de wedstrijd tegen de stroom supporters in liep.

Bijna bij huis aangekomen passeerde de volgende stroom supporters. Iedereen druk in gesprek over de wedstrijd, sommige zwaaiend met hun FC Grunn sjaaltjes. Ik zie een groep jongemannen op mij afkomen en mijn bescherm-je-kind-alsof-je-leven-ervan-afhangt-modus wordt als automatisch geactiveerd. Een kleine boog om het groepje heen was voldoende. Een van de heren zwalkte zo de weg op. Het laatste wat ik wil is dat er een of andere idioot over m'n kind heen kotst of met z'n dronken kop de kinderwagen omtikt.

Terwijl ik nog even naar het slapende aapje in de wagen loer passeer ik de groep jongens. Ik kijk voor me en loop door. "HEEEEYYY, DOE JE HOOFDDOEK EENS OP!" "FATIMAA!!!" Nog een aantal scheldwoorden slingerden om mijn kop en elke vezel in mijn lichaam wilde omdraaien en die gast op z'n nek springen. Om vervolgens een reeks "Yo momma" beledigingen naar z'n rotbek te gooien.

Maar kijkend naar die hummel in de wagen besloot ik om rustig door te lopen en er geen drama van te maken. Hoe graag ik hem ook met z'n lelleke harses tegen de grond wilde smijten en hem aan z'n pink weer terug naar de Euroborg wilde sleuren. Hij had vast een takkedag (ook al won zijn geliefde FC) of zand in z'n vagina. Waar de beste man het vandaan haalde dat ik Moslima ben is me ook een raadsel. Ik had vast mijn Moslimgezicht op, whatever that may be. Roept u het maar, hij zal er een reden voor hebben gehad.

Zijn moeder zal in ieder geval trots zijn dat haar zoon is opgedroogd tot een kortzichtige man die op zondagmiddag vrouwen met kinderwagens uitscheldt.

6 reacties :

marije zei

jouw blogs toveren altijd een glimlach op mn gezicht:) (niet dankzij die gare gast btw, maar om jouw humor:))

aisling zei

Hahaha aish deze en de vorige post over E. Loving it! :D

djonesie zei

Wat een droeftoeter! Maar wat verandert je kijk op het leven als je mama bent en je idd altijd je kleine wonder wilt beschermen. Leuke blogs!!

Anoniem zei

WHUAHAHAHAAAAAA!! Zand in zn vaginaaaa. Stukgaan hierrrrr

Des en Adam zei

JE HEBT ZELF VAGINA IN JE ZAND hahahahahaha

laf it, zulke mensen, karma will come 2 you

Femke zei

NOUJA wat een idioot! Hoe haalt zo iemand het in zijn hoofd, ik snap dat niet?!

Ik hoop dat zijn club de volgende 3 wedstrijden verliest, karma's a bitch.

Mogelijk gemaakt door Blogger.

© 2011 Life is beautiful , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena