dinsdag 3 december 2013

Is dit lekker?

It’s the most wonderfull time of the year! Je volvreten met alles wat los en vast zit, cadeautjes uitpakken (als je een beetje lief bent geweest) en gezelligheid met je familie (als je een beetje een lieve familie hebt). En met name het volvreten spreekt mij aan deze tijd van het jaar aan. De Lidl strooit met ernstig lekkerbekkende reclames op TV en de speciale kerstuitzendingen van de kookprogramma’s worden ook al mondjesmaat uitgezonden.

Voor iedereen de mooie gelegenheid om voor kerst de keuken in te duiken en een lekkere maaltijd voor familie/vrienden/huisdieren/buren/daklozen in elkaar te flansen. Maar wat nou als het niet lekker is? Stel dat je schoonmoeder voor het eerst komt eten en ze zit kokhalzend aan je kalkoen te sabbelen. Of je bakt een cake voor op je werk en de halve werkvloer staat met z’n hand tegen z’n derriere voor de WC te wachten. Dat. Wil. Je. Niet!

Wees niet bang, lieve aanbidders van het kookgerei. Zoek niet verder naar een oplossing.  Want hier komt ISDITLEKKER? to the rescue!! Heb jij een gerecht waarvan je eerst zeker wilt weten dat je moeder na afloop niet nog even langs de afhaal Chinees gaat? Of heb jij een super lekker maaltje voor je hub gemaakt en wil je dit met ons delen (en onze ongezouten mening daarover weten)? Mail hem naar ons en wij proberen het voor je uit!

Wij van ISDITLEKKER? zijn 6 lekkerbekjes (inclusief ondergetekende) die niet vies zijn van lekker eten en een experimentje. De site is in het leven geroepen toen isditlekkertje Jazzy met het idee kwam om ingestuurde receptjes uit te proberen en te publiceren op onze eigenste website. Leuk idee vonden we. Voor zij die wat willen laten uitproberen dé perfecte kans om een recept in te sturen. Voor de mensen die niet weten wat ze moeten eten een scala aan receptjes. En voor ons natuurlijk (hopelijk) lekker eten.


Dus schroom niet, kleine kerstengeltjes van me! Stuur je favoriete recept of je eentje waarvan je wilt weten of het een beetje te hachelen is naar: DITislekker@gmail.com en wij vullen onze buikjes en schrijven ons oordeel op: isditlekker.tumblr.com  
Mogelijk gemaakt door Blogger.

© 2011 Life is beautiful , AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena